Spring til indhold

Føl dig hjemme med Midea

Økonomiske, effektive og driftssikre luft til vand varmepumper i tidsløst design fra en af verdens førende producenter!

Dit trygge valg

Midea er en international virksomhed grundlagt i 1968 og i dag én af verdens allerstørste producenter af bl.a. varmepumper, køle-, ventilations- og klimaanlæg – i Europa er hver femte solgte klimaanlæg produceret af Midea.

Når du vælger en varmepumpe fra Midea, får du energieffektive produkter i god kvalitet – tilpasset det nordiske klima. Økonomien er god, driftssikkerheden er høj, priserne er gode, og så bliver din Midea varmepumpe altid installeret af uddannede partnerinstallatører.

I Danmark forhandles Midea luft til vand varmepumper eksklusivt af Lemvigh-Müller – Danmarks største stål- og teknikgrossist med mere end 175 års erfaring. Sortimentet af varmepumper bliver altid nøje udvalgt blandt Mideas mange kvalitetsprodukter af Lemvigh-Müllers specialister.

Find din lokale Midea partnerinstallatør.

Én af de største

Grundlagt i 1968 og blandt verdens top 500-virksomheder som én af de største producenter af blandt andet varme-, ventilations- og klimaanlæg – herunder luft til vand varmepumper.

Midea i tal

+$53 mia. i årlig omsætning
Mere end 166.000 ansatte
Tilstede i over 200 lande og regioner
Nummer 245 på Global Fortune 500
Produktion i Kina og Europa

Engagerende partnerskaber

Midea indgår forskellige partnerskaber for at styrke kendskabet til produkter og løsninger – siden januar 2020 har Midea sponsoreret den engelske storklub Manchester City.

Spar på varmeregningen med en effektiv varmepumpe!

Få en driftssikker luft til vand varme pumpe fra Midea med høj energieffektivitet, der giver en mindre miljøbelastende varmeløsning.