stroget

Skab de rigtige rammer for din butik

Du går med en drøm om at starte din egen butik, eller også har du allerede én, som trænger til opdaterede omgivelser. Uanset hvad bør du overveje, hvad din butik skal udstråle. Det er nemlig ikke bare varerne i butikken, som giver dine kunder et billede af din butik: Det er også de ydre rammer og den geografiske lokation.

En mindeværdig kundeoplevelse

Den fysiske butik trues mere og mere af det digitale univers, hvor forbrugerne shopper virtuelt. Det stiller store krav til dig og din butik, og det er derfor nødvendigt at finde de helt rigtige lokaler selv i de store byer.

Er du på udkig efter en butik til leje i Århus, er der mange muligheder for at skabe spændende rammer om dine varer. Det samme gælder, hvis du leder efter en butik til leje i København. Der er mange forbrugere i Danmarks største to byer, og det handler derfor om at udnytte det.

Aarhusby

Når du skal finde den helt perfekt butik at leje, har vi her et par gode råd:

  • Sørg for at skabe maksimal synlighed. Det er ekstremt vigtigt, at de butikslokaler, du lejer, er synlige. Vinduerne og bygningens facade skal stå ud. Så selvom du overvejer en butik i en meget travl og befærdet gade, gør det ikke nogen forskel, hvis du forsvinder blandt de andre butikker. Det vil bare få dine kunder til at gå forbi, fordi dine lokaler ikke formår at tiltrække. Gå derfor efter lokaler, der har en facade med store lyse vinduer, og en forholdsvis stor indgang. Det vil virke indbydende. Du bør også undgå trappetrin lige ved indgangen – det lukker lidt af og vil desuden afskærme nogle kunder rent fysisk fra at træde ind i din butik.
  • Forbered dig og undersøg forskellige områder. Find ud af, hvilke områder der er under udvikling. Er der nogle bestemte steder, som der er på vej frem, kunne det være en oplagt mulighed for dig at ride med på den bølge. Og er der allerede nogle vigtige butikker for din målgruppe i det område, som trækker trafik til, hvorfor så ikke nyde godt af det?

 

Med de helt rigtige butikslokaler kan du skabe en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Butikken bliver rammen om et sted, hvor kunderne får et stærkt indtryk – det betyder, at dine kunder har lyst til at komme tilbage.

Vælg placering med omhu

Det er ikke nogen hemmelighed, at de gode placeringer for butikker ligger på Strøget i København. Her er der en massiv trafik af mennesker hele tiden, og butiksfacaderne er ofte imponerende. Du kan dog få mere for pengene i andre dele af København.

Find i stedet en butik til leje på Nørrebro. En mulighed kunne blandt andet være i gaderne omkring Jægersborgsgade, som er en gade med masser af liv. En anden kunne være at kigge efter en butik til leje på Østerbro – denne del af byen er et populært område for børnefamilier og eksklusiv shopping. Er din kundegruppe derfor herindenfor, er det et oplagt område at kigge nærmere på. Det samme gælder en butik til leje på Frederiksberg, som ville kunne rumme nogle af de samme kvaliteter.

stroget

Du kan også bevæge dig endnu længere ud fra indre by i din jagt på de perfekte butikslokaler. Eksempelvis kan du overveje en butik til leje på Amager, som både ligger forholdsvis tæt på indre by, og som har et spirende kulturliv. Ellers kan en butik til leje i Valby og lignende være et bedre valg for dig. Her får du flere kvadratmeter for pengene, og hvis du ønsker en stor butik, bør det være med i dine overvejelser.

En anden fordel ved at leje en butik længere uden for centrum er, at du i højere grad kommer til at indgå i et lokalt samfund. Det betyder, at det er lettere at opbygge relationer til dine kunder, så de er mere tilbøjelige til at vende tilbage til din butik igen og igen. På den måde kan du etablere en loyal kundegruppe.

Du kan se et stort udvalg af butikker til leje her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *