Sådan skaber du de rigtige rammer for din bar og restaurant

Hvis du aldrig før har drevet en restaurant eller bar, kan det være svært at forholde sig til, hvordan man skaber den bedste af slagsen. Det bliver noget med at prøve alting første gang, og det kan være frusterende, fordi der ofte er så mange forskellige nye ting, som man skal tage hensyn til. Regnskaber, bevillinger og indkøb af inventar til stedet. For eksempel kan det være en større jungle bare at finde det rigtige køleskab til baren.

Indkøb af inventar

Der er mange ting, man skal have på plads, og for at kunne få en fed restaurant eller bar, skal inventaret være på plads, allerede før gæsterne begynder at strømme ind ad døren. Og det handler om, at hvis du er glad, og det giver mening med de forskellige ting, så glider det hele meget bedre.

Eksempelvis skal du have dig et backbar køleskab. Det lyder lidt fjollet, for du skal bare åbne en hyggelig, lille café. Men det er netop én af de ting, som er med til at skabe gode rammer og et godt flow. For her i kan du for eksempel have mælk og fløde til kaffen, kager som folk skal kunne se, inden de køber dem, eller simpelthen bare sodavand og øl på flaske, som skal være nemme at komme til – både for jer selv og kunderne.

Her kan du finde køleskabe til din bar og kigge på, hvilket ét der passer bedst til den bar, restaurant eller café, som du er ved at åbne. Der er forskellige størrelser, så selv hvis baren ikke er særlig stor, er der stadig mulighed for at have et køleskab stående.

Alt det ekstra

Men det er ikke kun indkøb af et backbar køleskab, som du skal tage hensyn til, hvis det hele skal glide nemt for både dig og dine kunder. Alt hvad der hedder regnskab og den slags skal være på plads, inden du åbner døren om morgenen. Det nytter ikke noget, at du som caféejer sidder midt i det hele og ordner regnskab, så alle kan komme hen og kigge med. Det virker uprofessionelt og tager din opmærksomhed væk fra kunderne.

Derudover er det vigtigt, at I altid har indkøbt, hvad der skal bruges til at producere mad eller for den sags skyld bare drinks i baren. For hvis det står på menukortet, så skal I også have det. Det andet virker fjollet. Og hvis der ikke kan komme en citronskive i en drink, eller der ikke kan komme løg i en sandwich, fordi det ikke lige er købt ind, så synes kunden, det virker underligt, og har måske ikke lyst til at komme igen.

Og så husk at få købt de rigtige møbler. Prøv dem af mange gange, inden du beslutter dig. Møblerne er noget af vigtigste for de gode, fysiske rammer i en café eller bar. For sider kunderne godt og har det hyggeligt, så bliver de også det længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *