Gør mødelokaler kursusvenlige med et whiteboard

I en virksomhed og på enhver arbejdsplads bør man som leder altid sørge for at medarbejdere får udviklet deres kompetencer. Det er en opgave, som konstant finder sted, for medarbejdere bør konstant blive bedre til forskellige ting. Dette er også i virksomhedens interesse da det gør, at de kan få flere ansvarsområder. Og i takt med, at de får flere ansvarsområder bliver de også mere værdifulde for virksomheden. Man bør holde mange kurser i virksomheden og det kræver noget af mødelokalerne. Man bør for eksempel altid have adgang til et godt whiteboard i samtlige mødelokaler.

Et whiteboard er altid nødvendigt til møder

Uanset hvad et møde handler om vil det formentligt altid være nødvendigt at bruge et whiteboard. Af og til vil det ikke være så vigtigt, men det at have muligheden er vigtigt. Man kan finde et whiteboard online, hvis det er noget man søger til ens virksomhed. Man bør altid købe et whiteboard med udgangspunkt i det lokale eller møderum, som tavlen skal stå i. For der er stor forskel på hvordan mødelokaler er indrettet og det kan have en stor betydning for hvilket whiteboard man skal vælge. Er der for eksempel tale om et mødelokale, hvor alle vægge er lavet af glas er det ikke den bedste ide at købe et væghængt whiteboard.

Er der tale om et mødelokale, som både er stort og har regulere vægge er det en god ide at have et stort whiteboard, som er hængt op. Et lille mødelokale vil sjældent kræve så meget mere end et lille whiteboard, og ofte vil det være smart at det kan køre på hjul så man kan tage tavlen ud hvis der bliver for trangt. Uanset hvad skal et whiteboard altså altid købes med udgangspunkt i det sted, hvor det skal stå.

Lav samarbejdsøvelser med whiteboard

Mange virksomheder vælger at holde kurser ‘in house’, hvilket betyder, at de afholdes i virksomhedens lokaler. Det sætter nogle krav til virksomheden, hvilket blandt andet gælder, at mødelokalerne skal være godt indrettet. Det vil nemlig for det meste være i et mødelokale, at kurserne foregår. Af og til kan det også ske ved hjælp af sidemandsoplæring. Det involverer, at kursuslederen kommer ud og sætter sig hos medarbejderen. På den måde kan medarbejderen få hands on erfaring med det samme, og det kan være til stor gavn.

Har kursuslederen brug for et whiteboard er det noget, som der altid bør være til rådighed. Det kan nemlig i sidste ende gøre, at medarbejderne lærer det de skal lære på en endnu bedre måde.

Af og til vil en kursusleder også have krav til de markers vedkommende skal bruge på et whiteboard. Det er ofte nødvendigt, at man har mange forskellige farver da de forskellige farver kan repræsentere noget forskelligt. Ofte vil der også være en navnerunde i starten af kurset, og her er der også brug for en marker. Dernæst vil man gå i gang med selve indholdet af kurset og så får man brug for en anden farve. På den måde får man brug for flere farver i løbet af hele kurset.

Efter kurset skal det der er blevet skrevet på whiteboarden blive kopieret ned på papir og helst lamineres så at det beskyttes. Disse papirer kan så samles i en mappe for uddannelsesmateriale som hele kontoret og måske potentielle kunder kan kigge i. Du kan nemt købe lamineringsmaskiner online og de er meget nemme at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *