Gør medarbejderen mere produktive med digital tidsregistrering

Jo mere produktive medarbejderne i en virksomhed er, jo mere vil de automatisk være med til at tjene ind af penge til virksomheden. Derfor er det naturligvis i enhver virksomhedsejers interesse at sørge for, at medarbejderne er så produktive som overhovedet muligt. Tidligere kunne det være yderst vanskeligt at optimere produktivitet, men med digitaliseringen har det aldrig været nemmere. En ting, som tidsregistrering er noget, som man i høj grad kan bruge til at effektivisere en stor grad af medarbejdernes arbejdstid og det vil i sidste ende være med at gøre, at man som virksomhedsejer eller direktør sparer mange penge.

Gør tidsregistrering til en vane

Har medarbejdere ikke tidligere været vant til at skulle foretage en digital tidsregistrering så kan det være, at der vil gå noget tid før de har et helt under huden. Det skyldes, at det at gå fra ét system til et andet, eller fra intet system til et nyt system kan være vanskeligt for nogle mennesker og det er først når de ser de helt konkrete fordele ved systemet, at de vil have et ønske om at anvende det. Det har derfor en stor betydning for hvor stor en succes implementeringen af et nyt digitalt system, der kan håndtere tidsregistrering bliver i forhold til hvordan det implementeres.

En god ide er at inddrage medarbejderne så tidligt i forløbet som muligt, for inddragelse er altid en god ting da du med denne type interaktion med medarbejderne viser, at du engagerer dig og at deres stemme også bliver hørt. Derfor kan det være en smart ide at forhøre sig hos medarbejderne hvad de forventer af et system, der kan tage sig af tidsregistrering. Derudover kan det være en smart ting at forhøre sig om hvad de kunne ønske af et sådan system. Her er det vigtigt, at man informerer medarbejderne, at de godt må sige urealistiske og skøre ting da det vil være med til at gøre, at de føler, at de kan ytre sig og i høj grad få deres stemme hørt. Generelt er det en god ide at tage en snak om tidsregistrering med hver enkelt medarbejder inden systemet bliver endeligt implementeret. Hvis du overvejer at få et nyt system så læs mere her, hvor du kan se alt det du har brug for at vide. Det kunne også være en ide at overvej et smart og digitalt stempelur.

Et enkelt klik med digital tidsregistrering

Uanset hvad formålet eller beskaffenheden af et givent digitalt system er så er det meget vigtigt, at der ikke er for mange klik. Skal en medarbejder sidde og klikke sig frem og tilbage i et stort rod, vil vedkommende meget hurtigt miste tålmodigheden. Netop derfor er tidsregistrering med et digitalt system så god en ting for en medarbejder behøver ikke at klikke mere end en gang, når vedkommende kommer og en gang mere når de går igen. Det har altså aldrig været nemmere for medarbejdere at foretage tidsregistrering og derfor gør man også alle en hjælp når man vælger at få et nyt system, der kan håndtere tidsregistrering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *