Erhvervslejemål tager hånd om en virksomheds vokseværk

Med erhvervslejemål har i altid plads (foto nyboligerhverv.dk)
Med erhvervslejemål har i altid plads (foto nyboligerhverv.dk)

Når virksomheden begynder at føle sit vokseværk, er der ikke andet at gøre som ansvarshavende end at følge med i virksomhedens naturlige udvikling fra a til b. Det kan være, at der de seneste år er sket en forøgelse af de ansatte, og at man nu står med næsten for lidt plads. Hvis der er brug for mere kontorplads, er det en god ide at se på de muligheder, der foreligger indenfor erhvervslejemål.

Centralt eller med god plads

Der findes et stort udvalg af erhvervslejemål. Der findes erhvervslejemål, der ligger centralt inde i byerne og derfor er ideelle til virksomheder, der gerne vil have en finger på byens puls og hjerte, men der findes også erhvervslejemål ude i industrikvartererne, hvor der både kan være plads til kontoransatte og lagermedarbejdere. Hvis man leder sådan en hybridvirksomhed, kan det være en fornuftig beslutning at tage, hvorvidt man ønsker meget plads ude i et industrikvarter, eller man ønsker at ligge centralt, så man på denne måde præsenterer firmaet som noget dynamiske og moderne.

Industrikvarter og transport

Hvis man gerne vil ligge ude i et industrikvarter, og derfor søger erhvervslejemål ude i forstæderne, kan det klart anbefales, at man tjekker op på de eksisterende parkeringsmuligheder på grunden. Hvis der er parkeringsmuligheder, og de ansatte som oftest benytter sig af biler som transportmidler frem og tilbage, er det et godt erhvervslejemål at leje sig ind i. Bruger mange af de ansatte derimod offentlige transportmidler frem og tilbage fra arbejde, kan det være en bedre ide at finde rundt i de forskellige tilbud af busser og ruter for at se, om de kører forbi den potentielle lejegrund. Der findes ofte ruter, der kører rundt i industrikvartererne, og derfor kan man tit være sikker på at finde en linje, der passer lige præcis til virksomhedens ansatte.

Læs mere om erhvervslejemål her:

Erhvervslejemål i København er attraktive for alle virksomheder

Der er mange erhvervslejemål i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *