Erhverv ejendomsmægler – En god vurdering

Find den rigtige erhverv ejendomsmægler (foto nyboligerhverv.dk)
Find den rigtige erhverv ejendomsmægler (foto nyboligerhverv.dk)

Om du vil det eller ej, så er ejendomsmæglerne en uundværlig hjælp i rigtig mange situationer, da tag over hovedet er en nødvendighed i et moderne samfund. Vurderinger af din ejendomsværdi er ganske praktiske og gode, og de bør som hovedregel foretages oftere, end det bliver gjort normalt. Du bør derfor kontakte din erhvervsmægler i mange situationer for en grundig og seriøs vurdering. En ejendomsvurdering har nemlig ikke noget endeligt facit og kan ikke slås op i tabel som obligations- og aktiekurser. Den er afhængig af erfaring og ekspertise, og denne har dygtige ejendomsmæglere. Du bør altid få vurderet ejendommens værdi ved køb og salg, årsregnskaber, overdragelse og generationsskifte, fissioner og fusioner, i andelsboliger og ved lån.

Det er altid legalt og lovligt at kontakte forskellige mæglere, og du bør som udgangspunk altid vælge en mægler, du føler stor tillid til. Det er en vigtig vurdering fra din side.

Erhverv ejendomsmægler – en vurdering er vigtig

Det er vigtigt at få hyppige og præcise vurderinger, hvis du skal have et overblik over din økonomiske situation. Kun en garvet ejendomsmægler kan foretage korrekte og seriøse vurderinger. En fastsættelse af din ejendomsværdi bør altid indgå i vurderingen af din værdipapirbeholdning og andre økonomiske opgørelser. Især i disse tider, hvor finanskrisen har ramt os, har ejendommenes værdier svinget meget, hvilket kan være usundt, men du kan også være heldig, at det giver dig visse fordele, og krisen tvinger dig derfor til hyppigere vurderinger.

Garvede ejendomsmæglere vurderer ejendommen ud fra grundige statistiske data om området, erhverv og økonomiske konjunkturer.

Erhverv ejendomsmægler – læs mere om vurderinger her: http://www.nyboligerhverv.dk/omos/erhvervsmaegler/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *