Back to basics med opslagstavler!

Skab orden, system og kreative idéer med opslagstavler!
Skab orden, system og kreative idéer med opslagstavler!

Vi lever i en digital tidsalder med fuld tryk på teknologiske muligheder og realiteter. Det er alt meget moderne og meget effektivt, men oftest meget besværligt. Med en god gammeldags opslagstavle kan du få et pust af nostalgi til tider, hvor tingene mindre besværlige. Samtidig så er en opslagstavle stadig hamrende effektiv og giver både orden, struktur og overblik i en ellers stresset hverdag.

Opslagstavle –  hvad og hvorfor?

Som navnet indikerer, så er en opslagstavle, en tavle der kan laves opslag på. Bum. Men en opslagstavle er faktisk meget mere end det! En god og ordentlig opslagstavle kan hjælpe dig med at organisere og systematisere opgaver, møder og aftaler. Det er en nem måde for ikke at sige praktisk måde at holde styr på alle de små ting.  Derudover så kan en opslagstavle være stedet hvor kreative ideer udfoldes og styrkes. Endelig så kan opslagstavler fås i et væld af farver og materialer, som kork, kridt, aluminium, træ, stof eller hessian (sækkelærred). Disse flotte materialer kan samtidig være med til at karakterisere og pynte på kontoret.

Skab orden, system og overskuelighed på arbejdet!

Opslagstavler i anno 2017 lyder måske både langhåret og konservativt og som noget der skulle være blevet i 90’erne. Men det er det slet ikke! En god opslagstavle er nemlig både stadig effektiv og værdifuld, idet den skaber orden, overskuelighed og struktur. Opgaver i hverdagen kan nemt sættes i system, og alt er synligt, så medarbejdere hurtigt kan få et overblik over dagens, ugens eller månedens arbejdsopgaver.

Jamen hvad med magnettavler eller whiteboard tavler?

Skal kontorets indretning og stil gå lidt mere i en moderne og æstetisk retning, så er en magnettavle i glas altid at overveje. En magnettavle i glas er super praktisk især fordi man kan få dem med en færdiglavet ugeplan – nemmere bliver det ikke! Derudover så kan man få en masse flotte og farverige magneter til glastavlen, som kan være med til at give kant til kontoret og spice tingene lidt op.

Endelig er der også whiteboard tavler – whiteboards er både klassiske og praktiske samtidig med at de giver et professionelt look til kontoret. Mange virksomheder bruger netop whiteboards som et fast accessory i mødelokalet f.eks., hvor der hurtigt og nemt kan skrives eller tegnes, for derigennem at visualisere tanker og idéer. Samtidig kan man få whiteboard tavler på hjul – SÅ bliver det ikke nemmere!

Nutid, datid, tavle-tid altid!

Nu har vi snakket om tavler og tavler i øst og i vest og her og der. Pointen er bare, at lige meget hvilken opslagstavle, kridttavle eller whiteboard du har, eller ikke har (endnu), så er der virkelig mange nemme og billige fordele ved en god gammeldags tavle. Det er lavpraktisk, nemt og billigt at have en opslagstavle på kontoret – og den nemmeste løsning er oftest den bedste løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *